Dono la meva opinió de l’hotel:

Menjar; 8. Menjar  casolà, bona qualitat i molta (massa) quantitat. Menú tancat però adaptable si alguna cosa no agradava, sobretot pels nens.

Neteja; 8. Habitacions netes, com la resta d’espais compartits.

Tracte; 9. Sens dubte el millor del hotel. La propietària, molt propera, resolutiva x qualsevol problema/dubte que sorgís. Realment et feia sentir molt a gust.

COSES A MILLORAR;

  • Amb el tema del COVID-19, hi van haver uns quants descuits, que en aquest cas jo no sóc molt exigent però que si s’hauria de controlar. Per exemple;
  • No portar sempre la mascareta posada correctament, mentre es parla amb els clients.

Per cert, en aquest viatge vaig coincidir, sense saber-ho ni ella ni jo, amb la Maria i el seu fill Raül que es vam fer amics, fa tres anys en un viatge vostre a Salou i que a dia d’avui encara mantenim contacte amb molts d’ell. Va ser una sorpresa per les dues quan ho vàrem veure en el whatt i immediatament es vam trucar per confirmar que érem nosaltres. Va ser genial, be i la resta del grup, igual. Molt bona gent. GRANS I PETITS.

No sabeu la bona labor que feu amb la vostra feina, es gratificant saber que no s’està sol en aquesta situació i al final, acabes fen teràpia de grup. Perquè  cadascú te la seva història i ho viu diferent. I no ho dic per mi, que després de 3 anys separada, crec  que ho porto be. En aquest cas hi havia gent que portava molt poc separat i veure com altres que fa més temps, estem bé, va fer que s’animessin.

Gràcies per animar-me a no cancel·lar el viatge, pq m’ha encantat.

Salut. Mamá de Assier, 12 años

 

 

El viatge ha superat les meves expectatives. No m’he sentit sola en cap moment, tot lo contrari, sempre recolzada, escoltada i acompanyada. Per una mare/pare monoparental amb fills aquest sentiment és molt important, especialment per a les persones que fa poc que s’han separat. També si ets mare soltera aquest tipus de viatges són perfectes perquè els nens i nenes es relacionin amb altres nens, i aquest fet és molt enriquidor. Segur que en el meu cas repetirem i ho recomanaré!!!

Teresa. Mamá de Clara, 9 años y Paula, 7 años

M’ha agradat la companyia del grup de persones amb el que hem estat. Ens hem sentit molt acollides en tot moment. També el fet d’anar amb una coordinadora que es preocupa de tot (entrades, rutes, organització, planificació….) transmet sensació de tranquil·litat i relax. Del viatge en general em quedo amb la felicitat i il·lusió dels nens i de les atraccions de Disneyland tan divertides i màgiques.

Sònia. Mamá de Francesc, 9 años y Cristina, 13 años

El programa, per a mi perfecte i la coordinadora fantàstica amb els nens (i amb els adults), l’atenció, les explicacions…. molt bon fitxatge.
 
Clara. Mamá de Joan, 7 años y Laia, 9 años
 

A la informació del viatge sembla que el viatge pels canals era tipo vaixell que et porta a fer un circuit i al veure q era només per nosaltres i que podíem conduir-lo va ser més divertit! 

Canviaria l’hotel la veritat, la resta molt bé, tant per la peque, que li han encantat les activitats, com per a mi.

Irene. Mamá de Lou, 6 años

La coordinadora ens ha encantat, una persona clau per l’éxit del viatge.
El que milloraria, potser juntar el dia del telecabina amb el del Parc d’aventures i allargar el dia del llac amb pícnic inclòs.
 
Esther. Mamá de Ton, 10 años

Molt contentes. Comentar que inicialment em va sorprendre el llenguatge tant familiar per ESCRIT. Potser una mica massa quan encara no ens coneixiem. Gràcies per tot.

Silvia. Mamá de Júlia, 6 años

Les activitats dels nens ( tirolines, pista de gel… ), el tracte del personal de l´hotel, la coordinadora una noia excel.lent molt pendent dels nens, fent bromes i jocs amb ells… alegre i simpàtica. I el grup ens ha encantat.

Ingrid. Mamá de Víctor, 10 años

La veritat que ens ho em passat molt bé i tot ha anat molt bé… La coordinadora és una passada…. L’hotel estava en un bon lloc i era molt senzill, només hi havia una persona i alguna vegada dos per servir en el buffet i al bar i no donaven l’abast, això si, eren moooolt amables, però si volies alguna beguda que no fos l’aigua moltes vegades no vam poder demanar. En el buffet també vaig trobar a faltar una mica més de varietat sobretot a l’esmorzar, i per la peque també quelcom més variat, truita, hamburguesa….. normalment hi havia carn i el menjar estava fred. Les activitats molt bé, el poble molt bonic i el lloc on estava l’hotel.

Magda. Mamá Aina, 9 años

Setmana Santa als Pirineus. Primera experiència amb Op&Kids, però no amb grups de singles amb nens.

En comparació amb experiències anteriors amb d’altres sortides amb pares i mares singles amb nens,  molt positiva i amb diferència, ja que el fet de ser grups reduïts facilita molt la comunicació, la relació dins el grup i el desplaçaments a les activitat organitzades. 

Les activitats organitzades, en general, compleixen les expectatives creades perquè s’ajusten al que s’ofereix al programa en referència a aquestes activitats.

El que no va complir les expectatives va ser el relatiu a les activitats durant les hores que no hi havia activitats organitzades.  A l’allotjament, per ser concrets. Òbviament, no recordo el programa exacte d’aquella sortida però sí que recordo la sensació de no saber que fer les estones, que van ser varies, que estavem a l’alberg. Em vaig quedar amb la sensació  què per aquelles estones no hi havia res preparat i sí que es comentava alguna cosa al respecte al programa. És el que recordo de  «menys positiu» d’aquella sortida. De fet vaig agrair que hi hagués un «mini «camp de futbol amb dues porteries i de portar, sempre,  al maleter del cotxe una pilota de futbol perquè Hèctor s’entretingui allà on anem si no hi ha altre entreteniment, i en aquell cas, no hi havia res preparat per fer ni grans ni petits.

Anna. Mamá de Hèctor, 9 años.

 

Segona vegada amb Op&Kids: estiu a Disneyland Paris. Molt ben organitzat. Punt positiu que l’organització tingui experiència de viatges anteriors al mateix lloc, per treure el màxim profit dels dos dies al parc. Que sigui un grup reduït facilita molt trasllat, moviments, dinars, etc.

Menys positiu: el fred que feia al menjador (ja sé que no està a les vostres mans, però sí escollir altre hotel o, com a minim, de cara a futures reserves, comentar-ho).

La reste perfecte!

A l’Hèctor també li agraden més aquests viatges amb grup més reduït.

Anna. Mamá de Hèctor,  11 años.

 

by Creactivitat Op&kids copyright 2015