Han sido unas vacaciones súper aventureras, mi hijo y yo lo hemos pasado en grande y lo mejor es haber podido compartir estos dias con toda esa gente maravillosa que hemos conocido y con un ambiente sano y muy familiar…ha sido inolvidable…gracias a tod@s…hasta pronto!!!  

Sonia. Mamá de Rubén, 8 años.

L’ ambient molt familiar.

Molt bona organització.

No canviaria res…M’ha agradat tot

Roser. Mamá de Marc, 10 años

Estic molt satisfeta en general. La coordinació ha estat molt bona. L’indret era molt maco i el temps va acompanyar molt. El conéixer gent nova i molt agradable. M’agradat tot en general…Gràcies per tot!

Esther. Mamá de Lluc, 8 años

Totes les activitats són molt xules. Molt bona combinació del pack d’activitats: natura, diversió i relax. Felicitats! A nosaltres les activitats i l’ entorn ens ha enamorat! La zona d’Andorra es molt atractiva i també hem gaudit molt del bon rotllo de grup.

Isabel. Mamá de Aleix, 9 años

L´entorn es molt bonic, estar amb mes nens i pares. Que el meu fill vegi i gaudeixi de la natura i d’altres nens i la oportunitat de conéixer altres mares singles.

Maria Jesús. Mamá de Roc, 7 años

 

El coordinador de grup ha estat molt atent en tot moment, tant amb els adults com amb els nens, ha resolt qualsevol incidència amb eficàcia i rapidesa.

Carlos. Papá de Lidia, 10 años

 

Fantástico día, trato excelente y gente majisima.

Repetiremos seguro; gracias MCarmen

Carolina. Mamá de Nacho, 4 años

Que bien lo hemos pasado y la gente fenomenal… Esperando la siguiente…

Montse. Mamá de Lucía, 6 años.

Unas vacaciones divertidas y muy bien organizadas, gracias !!

Esther. Mamá de Maia, 5 años.

Estic gratament sorprés de com hem viscut l’experiència i tant de bó que torni aviat a viure quelcom semblant.

Ho repetiria sens dubte, ens ho hem passat molt i molt bé. En el grup, tot i ser tots molt diferentes, hi havia molt bon ambient, i tots teniem un perfil similar (nivell, interessos semblants, …), sembla que hagiu fet una selecció, jeje.

L’experiència per mi és un 10. Estem encantats amb tot, les activitats, la gent, l’organització. Durant aquests dies heu estat la nostra familia. MCarme, ens has fet sentir com a casa.

Carles. Papá de Anna, 7 años.

by Creactivitat Op&kids copyright 2015